+34 659 118 305

UN CENTRE ADAPTAT A LES TEUES NECESSITATS


A COLLEGE ADAPTED TO YOUR NEEDS

Conoce nuestro centro
Colegio Mayor Ovidi Montllor | Col·legi Major Ovidi Montllor

Benvingut/da al Col·legi Major Ovidi Montllor - Lloguer d'habitacions Barates a Alcoi

 

El Col·legi Major Ovidi Montllor és una residència per a estudiants on es pot llogar una habitació a Alcoi tant individual com compartida. Es troba situat en una zona molt tranquil·la de pisos d'Alcoi que ajuda a un ambient molt adequat per a l'estudi.

Alcoi, una ciutat no molt gran de 60.000 habitants, famosa per les seves Festes de Moros i Cristians i la Cavalcada de Reis Mags, és molt segura, dinàmica, amb enrenou com a ciutat industrial.

Comunicada a través d'una xarxa d'autobusos, amb parada a la mateixa porta, el que ens fa fàcil arribar a qualsevol lloc de la ciutat.

En el cas de llogar una habitació en el nostre Col·legi Major, et trobaràs a 1 km de la Universitat Politècnica de València al Campus d'Alcoi, l'EPSA, i de l'EASD Alcoi.

Tenim 85 habitacions distribuïdes en quatre plantes totes elles equipades i amb el seu propi bany propi, també disposem de dues habitacions adaptades. Tens la possibilitat de llogar una habitació barata i amb millors condicions que molts dels lloguers de pisos al voltant d'Alcoi, ja que són bastant antics.

El Col·legi Major és un lloc ple de vida, d'activitat, de dinamisme, de privacitat, de tranquilad, d'ajuda, de seguretat, això ens porta a ser simplement CASA TEVA A ALCOI.

Amb la Nova Normalitat, hem desinfectat tot l'Edifici i complim tota la normativa exigida per Sanitat.

Preguntes i respostes

Pregunta 1
Resposta 1 

 

Pregunta 2
Resposta 2

Blog

5 Característiques que ha de tenir una residència universitària o col·legi major

5 Característiques que ha de tenir una residència universitària o col·legi major

L'habitatge o allotjament perfecte per a un estudiant és trobar la residència que se senti còmodament com si fos la seva casa de tota la vida. La res…

Llegir més
5 Factors per Escollir Allotjament Universitari

5 Factors per Escollir Allotjament Universitari

En aquest article tractarem d'explicar els 5 punts més importants per a decidir la pròxima aventura de viure en una residència universitària.Sent mol…

Llegir més
legalContent1

Comunidad Movil Alcoi, SL, ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional que té com a objectiu millorar la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació i, gràcies al fet que ha dut a terme un projecte per implementar un sistema de gestió de qualitat basat en la Norma UNE -En ISO 9001: 2015 L’abast és: “Els serveis d’allotjament i manteniment al règim d’alcalde de Colegio, així com els serveis de la cafeteria de la Universitat Politècnica de València, Campus d’Alcoy i Gandía” per donar suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores.Per això, ha comptat amb el suport del programa Innocamaras del 2023 de la Cambra de Comerç d'Alassant.