+34 647 721 767

UN CENTRE ADAPTAT A LES TEUES NECESSITATS


A COLLEGE ADAPTED TO YOUR NEEDS

Benvingut/da al Col·legi Major Ovidi Montllor - Lloguer d'habitacions Barates a Alcoi

 

El Col·legi Major Ovidi Montllor és una residència per a estudiants on es pot llogar una habitació a Alcoi tant individual com compartida. Es troba situat en una zona molt tranquil·la de pisos d'Alcoi que ajuda encara ambient molt adequat per a l'estudi.

Alcoi, una ciutat no molt gran de 60.000 habitants, famosa per les seves Festes de Moros i Cristians i la Cavalcada de Reis Mags, és molt segura, dinàmica, amb enrenou com a ciutat industrial.

Comunicada a través d'una xarxa d'autobusos, amb parada a la mateixa porta, el que ens fa fàcil arribar a qualsevol lloc de la ciutat.

En el cas de llogar una habitació en el nostre Col·legi Major, et trobaràs a 1 km de la Universitat Politècnica de València al Campus d'Alcoi, l'EPSA, i de l'EASD Alcoi.

Tenim 85 habitacions distribuïdes en quatre plantes totes elles equipades i amb el seu propi bany propi, també disposem de dues habitacions adaptades. Tens la possibilitat de llogar una habitació barata i amb millors condicions que molts dels lloguers de pisos al voltant d'Alcoi, ja que són bastant antics.

El Col·legi Major és un lloc ple de vida, d'activitat, de dinamisme, de privacitat, de tranquilad, d'ajuda, de seguretat, això ens porta a ser simplement CASA TEVA A ALCOI.

Amb la Nova Normalitat, hem desinfectat tot l'Edifici i complim tota la normativa exigida per Sanitat.

.

Colegio Mayor Ovidi Montllor | Col·legi Major Ovidi Montllor
Conoce nuestro centro

Blog

Estrenem web

Estrenem web

Estrenem web.

Llegir més