+34 659 118 305

5 Factors per Escollir Allotjament Universitari

En aquest article tractarem d'explicar els 5 punts més importants per a decidir la pròxima aventura de viure en una residència universitària.

Sent molts els estudiants universitaris que vénen de tot Espanya o d'altres països, com França, Alemanya o fins i tot Turquia, escullen un Col·legi Major per viure durant tot l'any lectiu universitari, moltes vegades diversos anys.

Quan decideixes allotjar-te en una residència tens l'avantatge de connectar amb molts altres estudiants amb els que segurament comparteixis hobbies, esports i possiblement la universitat d'Alcoi, la UPV.

Això és un plus que afegeix viure en un Col·legi Major com Ovidi Montllor, a més tens l'oportunitat de dedicar-te a el 100% als teus estudis i a gaudir d'el temps d'estudiant i oblidar-te de cuinar a cada àpat o netejar la vostra habitació.

Anem a veure els dels factors més importants perquè decideixis si vius en una residència d'estudiants el proper any:

Ubicació

El un punt molt important a l'hora de buscar el teu pròxim allotjament universitari per a l'any lectiu.

És fonamental que aquest s'ubiqui a prop de la universitat de l'EPSA o de l'Escola d'Art, allà on vas a estudiar la propera etapa de la teva vida, o almenys, que estigui ben comunicat.

El col·legi major està situat al centre, lloc on no et farà falta transport urbà ja que a tan sols 10 minuts caminant arribaràs sense problemes al teu universitat. És a prop de restaurants i bars per prendre alguna cosa a la tarda ia més a prop de "la marxa" lloc on se centra la festa nocturna.

Has de buscar zones properes a serveis que et puguin interessar, per exemple, un gimnàs, supermercats, bars per passar una estona, etc.

L'ideal és que busquis amb deteniment la millor opció i almenys entre 6 i 4 mesos abans de començar el curs, cada vegada és més difícil trobar plaça en una residència.

Pressupost

Has de ser realista amb el teu pressupost i adaptar-te al que la teva butxaca és capaç d'abastar.

No té molta lògica que et lloguis un àtic al centre si després no et quedarà diners per menjar o sortir de tant en tant, encara que si la teva prioritat és aquesta, endavant, però tingues en compte que el millor de la vida estudiantil són les tardes prendre alguna cosa amb els amics, un bon tapa-canya.

A la residència d'Ovidi Montllor s'ofereix un preu molt raonable, ja que inclou molts serveis que la gran majoria de gent no té en compte. Com és la neteja, el menjar, el gimnàs, la ubicació, la comoditat, etc.

Si ets becari de l'Ministeri mira bé les ajudes que ofereix la teva universitat per a allotjament perquè pots estalviar molts diners ..

En conclusió, tens moltes opcions pel que fa a allotjament universitari, no et quedis mai amb la primera opció!

Serveis inclosos

Al col·legi major oferim el servei de pensió completa o mitja pensió un avantatge si, primer no saps cuinar i segon no tens temps, ja que et estalviarà la feina de cuinar i anar a comprar i et permetrà centrar-te en els estudis i en gaudir.

Amb el lloguer de l'habitació inclou la neteja d'habitacions i lavabos, cent per cent cobert, ja que ... a qui li agrada netejar ?, aquí tens un motiu més per triar el teu proper llar.

La connexió a internet és un dels requisits més importants, però si tries viure en la nostra residència no tinguis de què preocupar-te, la connexió és ideal en tot l'edifici i habitacions.

No t'oblidis de la calefacció, ja que a Alcoi fa força fred a l'hivern, per la qual cosa en un pis hauràs de pagar un extra, però en la residència no puja el preu, i et podem assegurar que és un augment considerable.

Instal·lacions

Quan lloguis ja sigui una habitació en una residència o una casa, tenir en compte les instal·lacions que acompanyen el lloguer és força important sobretot si t'agrada fer esport, estudiar amb companys com en una biblioteca o veure partits de futbol juntament amb els amics.

Per descomptat, el lloguer en una residència serà més gran, però si posem en context totes les instal·lacions que per exemple oferim al Ovidi Montllor, el preu s'iguala bastant. Pots visitar la pàgina de tots els serveis (enllaç) que oferim.

Ja depèn de les teves preferències i la teva butxaca en què es basa la teva elecció.

Independència i seguretat

La majoria de residències i col·legis majors no tenen limitacions d'horaris per entrar i sortir, de manera que la independència serà total i podràs sortir a qualsevol hora amb la seguretat que les teves coses estan en un lloc segur.

També podràs triar, en la majoria dels casos, entre habitació individual o habitació compartida.

Òbviament, si la teva butxaca ho permet a l'habitació individual tindreu total independència i tindràs una major llibertat sense tenir cura del soroll pel company.

Esperem els factors més importants a tenir en compte per triar un allotjament universitari, t'ajuden a triar per al teu proper any.

Compartir: