+34 659 118 305

5 Característiques que ha de tenir una residència universitària o col·legi major

L'habitatge o allotjament perfecte per a un estudiant és trobar la residència que se senti còmodament com si fos la seva casa de tota la vida. La residència universitària o col·legi major que decideixis triar, tingues en compte que serà el lloc on vas a passar molt temps ja sigui descansant, jugant o bo també estudiant. Vas a conviure amb estudiants com tu dels que acabaràs recordant durant tota la teva vida, spoiler, alguns d'ells els tindràs al teu costat per molts anys.

En aquest article parlem de les característiques ha de tenir un col·legi major, agafa llibreta i boli.

Sala per a estudi

Tenir un estudi eficient marcarà la diferència en les teves notes, per a això la residència universitària ha de comptar amb una sala silenciosa d'estudi que tingui una bona il·luminació i aïllada de la resta de món. En aquestes sales podràs aprofitar al màxim el teu estudi, ja que al no haver-hi tants estudiants i distraccions com en les biblioteques de les universitats, podràs concentrar-te i romandre tranquil i còmode. Ja sigui per estudiar, llegir, fer tasques, etc.

Si en el teu cas prefereixes estudiar tot sol, ja que et distreus amb molta facilitat, serà preferible que estudiïs a l'escriptori de la teva habitació que haurà d'incorporar una taula i una cadira còmoda, just com oferim al Ovidi Montllor. A més de poder utilitzar la sala d'estudi el temps que vulguis, disposes d'altres zones lectives per a la realització de treballs, assajos o presentacions en grups.

Serveis

Un col·legi major d'estudiants ha de comptar amb les millors característiques per fer-te sentir com a casa. Com per exemple un menú variat on puguis menjar diferents plats a les teves preferències gustatives. En el cas de voler portar-se el menjar a la universitat, tens la possibilitat de portar-la en un tupper.

D'altra banda, tenir pàrquing o suficient lloc per aparacar amb facilitat serà un factor clau, saló menjador, wifi d'alta velocitat, bugaderia, reprografia, i molts més.

A prop de les universitats o instituts

Si el que vols és aprofitar cada moment d'aquesta nova experiència, busca residències que es troben situades prop de campus universitari i de la zona de bars i oci.

El col·legi major Ovidi Montllor es troba situat a tan sols 10 minuts caminant a la Universitat Politècnica de València l'EPSA i a l'Escola d'Art EASD Alcoi. A més compta amb una ubicació privilegiada per arribar en menys de 5 minuts a la zona de bars de centre per prendre una cervesa fresqueta amb els teus amics de la uni.

Fomentació de la pràctica esportiva

Tria una residència universitària que compti amb zones per fer activitats esportives tant a l'aire lliure com futbol o bàsquet i d'altra banda gimnàs a les instal·lacions indoor, ja que compaginar l'esport amb l'estudi és de vital importància. Així podràs practicar tot tipus d'esport sense sortir de la teva allotjament d'estudiants.

Bon ambient i convivència

"Un ambient universitari fomenta, precisament, que l'estudiant aprengui a integrar-se a l'trobar-se amb diferents grups de persones, matèries i personalitats de docents".

En l'època de la universitat vas a conèixer a molta gent i per això creiem que l'ambient de "bon rotllo" fomenta que l'estudiant s'integri millor a el conèixer noves persones i nous llocs. És una època molt bonica en la qual a part d'estudiar, cal gaudir dels amics i de les diferents activitats.

Si estàs buscant una residència universitària per al pròxim curs a Alcoi, el Col·legi Major Ovidi Montllor és la millor opció. El bon ambient que hi ha entre tots nosaltres és una de les millors coses. Passes a formar part d'una petita família que t'acompanyarà tant en el teu creixement personal com acadèmic.

Visita les preguntes freqüents per sortir de dubtes.

Compartir: