+34 647 721 767

4 consells per a estudiants de primer any a Alcoi

¡El institut i els exàmenes finals ja han acabat, és hora de pensar en el futur!

Muchos joves començaran la universitat aviat com moltes ganes i motivació, però encara queda una zona molt important i és l'elecció de l'allotjament on van viure el proper any.

¿Estàs entre aquests estudiants? Dentro de muy poco empezarás a vivir una nueva vida de forma independiente a lo que está acostumbrado / a y por ello el primer paso es elegir lo que se convertirá en su "hogar". Ahora, segur que estàs preguntant ...

 

¿Qué elijo un piso compartido o una residencia universitaria?

 

Una de les primeres coses a establir és el tipus de lloc on et gustaria viure. ¿Millor un apartament complet, una habitació en un pis compartit o una habitació en una residència llena d’estudiants?

Evidentment, cada solució té les seves ventasses. Per exemple, alquilar un estudi o un apartament de dues habitacions és sense més adequat per a aquells que necessiten ser independents, quieren contenir alguns despeses i estan habituats a cocinar i realitzar els treballs de la casa.

Si per un altre costat elegeix una residència, és perfecte per a qui, a més de voler viure en una comunitat estudiantil viva i amb possibilitat de fer molts avions, volen aprofitar tots els serveis disponibles que acompanyen a l’estudiant pas a pas per la vida universitària.

 

Deu en compte les distàncies


Un truc per viure anys universitaris inolvidables és viure en un barri ben comunicat i ben connectat amb la vostra universitat. Millor encara si és possible arribar a la facultat a un pastís o en bicicleta, per eliminar els costos de transport.

Si hi ha supermercats, copisteries (imprescindibles per a estudiants), restaurants de menjar per portar i rentar en els voltants, son detalls molt importants a tenir en compte.

El Col·legi Major Ovidi Montllor està ubicat a la zona cèntrica ja tan sol 10 min a pie de la universitat de València la EPSA.Los principals serveis per al teu estil de vida universitari es poden trobar dins de la mateixa residència: emmagatzematge de bicicletes, comedor o cocines comunes, salas de estudio, gimnasios y mucho más!

 

¿Cómo ahorrar algunos gastos?


Obviament, una de les primeres coses en les que tot estudiant piensa a elegir un allotjament per viure és que sea asequible. Segurament una de les solucions més habituals és compartir les despeses entre companys de pis, optant per alquilar una habitació en un pis, ja sea individual, doble o triple, com les que es poden trobar en diverses ofertes. Aunque normalmente suele subir más los gastos del previsto, ya que no tiene en cuenta la luz, el agua, el gas, el internet y varios gastos más que pueden incrementar el compartir un piso.

En el cas d’una residència per a estudiants ja ve tot inclòs i no es preocupen per res més, resultant en alguns casos més econòmics que alquilar un pis compartit.

 

Vida universitària al complet


Seamos realistas, la vida universitaria consisteix en no solament en estudiar i assistir a classes, sinó que a més és important viure plenament l’estil de vida estudiantil amb més universitaris i gaudir d’aquesta època al complet.

En això, l'elecció de l'allotjament et ajudarà a socialitzar i viure les teves aficions i passions al 100%.

A les residències universitàries, tens l’oportunitat de conèixer a molta gent que estudia i té la teva edat similar a la teva. Puedes trobar a gente que practica deportes y hobbies para compartir, con lo que tendrás mayores posibilidades de realizar actividades más divertidas y disfrutarlas con más estudiantes.

Dentro del colegio mayor Ovidi Montllor, contam amb una sala d’estudi per a que l’estudiant tingui una zona per concentrar-se i compartir amb els demà companys de residència.

 

Complements


Per un altre costat, també s’ha de considerar els serveis que ofereix viure en una habitació per a estudiants en la residència d’Ovidi Montllor a diferència d’un pis compartit.

En aquest cas la residència compte amb un gimnàs, una pista de jocs tant de futbol sala com de cistella, una zona d’aparcament, limpieza diària i molts més serveis que en el cas d’alquilar un apartament compartit s’ha de pagar a part, subint el cost de vida, superant moltes vegades el preu d’una residència universitària amb tot inclòs.

Esperem que et tinguis ajudat a elegir en la teva propera aventura.

Compartir: