+34 647 721 767

Lloguer d'apartaments per a vacances a Alcoi

Si comptes amb uns dies de descans i estàs buscant desconnectar de la feina, Alcoi és un dels llocs amb major nombre d'activitats i rutes per fer de la província d'Alacant. A més de l'propi municipi, podràs accedir fàcilment a altres punts de gran interès turístic que es troben molt propers.

Alcoi en vacances ¿Què visitar?

Alcoi és la capital de la comarca coneguda com la Foia o en castellà, la Foia d'Alcoi. Es troba en un punt privilegiat envoltat per muntanyes amb zones de diversa orografia molt properes.

Prova d'això és el riu Serpis, també anomenat el riu d'Alcoi que travessa el municipi. L'atractiu turístic de la ciutat és bàsicament el contacte amb la natura i la gran quantitat de rutes de senderisme que ofereix.

Rutes de muntanya

Sense anar més lluny, a Alcoi es troba el cim de la Font Roja, una ruta molt coneguda a tota la província d'Alacant. Abans d'arribar a el final d'aquesta es troba un dels santuaris més impressionants de tota la comunitat. Podràs trobar unes instal·lacions molt cuidades amb zones de merenderos i fins i tot una passarel·la penjant de vidre des de la qual obtindràs una de les millors panoràmiques d'Alcoi i la serra de Mariola. 

També des del Santuari de la Font Roja podràs albirar algun dels ponts més bonics dels múltiples que alberga la ciutat. Aquests podràs recórrer si segueixes la ruta de la Via Verda, la qual segueix el camí de l'antic ferrocarril amb una largarie d'uns 10 km. Comença al barri de Batoi i acaba prop de el terme municipal del municipi, a el límit amb Ibi.

Si estàs buscant connectar amb la natura durant un parell de dies, et pot interessar llogar una habitació individual per 20 € / nit a la residència Ovidi Montllor d'Alcoi.

La ciutat

La casa de l'gall dindi, les torres medievals o el Expo-museu de la ciutat Explora són alguns dels punts d'interès que hauràs de visitar si vas de vacances a Alcoi. La plaça de Dins és un altre dels punts més icònics de la ciutat amb un ambient molt animat. En aquesta trobaràs alguns dels millors llocs on menjar de la ciutat.

Al llarg d'aquesta també es troben més llocs amb vistes impressionants com el pont de Sant Jordi. Aquest uneix les dues parts de la ciutat i és un dels més bonics estèticament parlant.

Oci a Alcoi

D'altra banda, si vols descansar un dia i no fer cap tipus d'esforç físic, Alcoi també té el seu propi centre comercial, l'Alzamora. En ell podràs trobar algunes de les botigues més conegudes així com a zona de restauració.

Una cosa a tenir en compte és l'època en què visites la ciutat. A l'hivern, a causa de l'alçada i el clima és possible que nevi o plogui durant gran part de la temporada, la qual cosa farà el paisatge encara més bonic si cap però no et permetrà gaudir de totes les rutes que ofereix.

Finalment, Alcoi compta amb una de les festes de moros i cristians més conegudes de la província. Aquestes se celebren a l'abril començant en el dia de Sant Jordi, 23. També és interessant tenir en compte la celebració de la fira medieval de Cocentaina celebrada durant el mes de novembre.

Altres punts d'interès propers

En cas que la teva intenció sigui visitar diferents punts de nord de la província d'Alacant, pot interessar-te en gran mesura establir la teva seu a Alcoi. Es troba a escassos 45 minuts de la ciutat d'Alacant però és que podràs visitar municipis de difícil accessibilitat de manera més fàcil atès que ja et trobes en les altures (alçada d'Alcoi: 562m).

Alguns dels municipis més característics de la província com Cocentaina, Bocairent o fins i tot Guadalest es troben molt a prop de l'municipi. Pots llogar una habitació d'hotel a Alcoi per un preu assequible i plantar-te a menys de 30 minuts al Gorg de el Salt un dels conjunts de gorgs més espectaculars de la província (partida de Plans).

Lloguers i habitacions de vacances a Alcoi

En cas que busquis un lloguer per passar unes vacances a Alcoi en família, el més recomanable serà que busquis apartaments complets. Si no és així, hauràs de conformar-te amb diverses habitacions d'hotel i probablement acabi costant més diners. Si busques llogar un apartament complet pots fullejar plataformes com Airbnb o fins i tot Milanuncios on particulars i professionals ofereixen els seus habitatges de lloguer.

En cas que decideixis visitar Alcoi en vacances de manera individual, la millor opció és sens dubte llogar una única habitació amb esmorzar inclòs. Si vas a passar tot el dia fora explorant la zona, el col·legi major Ovidi Montllor posa a la teva disposició el lloguer d'habitacions per curtes estades de temps. A més podràs beneficiar de serveis com màquines de vending, instal.lacions, dutxes, WIFI etc.

 

Compartir: