+34 659 118 305

Lloguer d'una habitació per estudiar a Alcoi, Alacant

Alcoi és una ciutat de gran pes a la província alacantina que compta amb més de 50.000 habitants. La indústria és un dels seus punts més forts des que va començar a calar en la ciutat a principis de segle passat. Aquesta s'ha estès al llarg del municipi comptant amb 3 polígons on es concentren la majoria d'empreses de la localitat.

Però la ciutat d'Alcoi no només és coneguda per la seva gran concentració de fàbriques o la contínua innovació en diferents àrees. Precisament part d'aquests avenços es donen gràcies a que alberga diferents centres d'estudis superiors com, per exemple, una seu de la UPV (Universitat Politècnica de València).

Moltes persones, tant estudiants com treballadors, es plantegen mudar-se a aquesta ciutat amb tanta història. Coneguda per molts com la ciutat dels ponts, compta amb més de 40 edificacions d'aquest tipus. Antigament es van utilitzar per connectar diferents parts del municipi i avui dia serveixen com a atractiu turístic per a molts més d'atorgar-los aquest estatus d'unicitat.

Llogar una habitació a Alcoi

Ja sigui que estàs interessat en passar una llarga o una curta estada a Alcoi, hi ha diferents llocs on podràs aconseguir allotjament. El millor que pots fer és remenar amb temps les diferents possibilitats i valorar quina d'elles s'adapta millor a les teves necessitats.

Habitacions per a estudiants a Alcoi

Si t'estàs plantejant estudiar algun tipus de grau superior o carrera universitària a Alcoi probablement també necessitis un lloc on passar llargues estades. Una de les millors opcions que existeixen és el servei de l'col·legi major Ovidi Montllor. Aquest ofereix diferents modalitats d'allotjament que s'adapten a tot tipus de butxaques.

Has diverses opcions que ofereixen des únicament l'allotjament i esmorzar fins a un tot inclòs que farà que no hagis de preocupar-te de res. A més, és la residència d'estudiants per excel·lència a Alcoi pel que no estaràs sol sinó que coneixeràs noves persones amb les que compartir l'experiència.

Si encara no tens clar què és el que vols estudiar o el teu cas és per a una altra persona (fill / a o germà / a menor), a Alcoi trobaràs tant seus de universitats com a centres on cursar estudis superiors amb una gran trajectòria.

Seu UA (Universitat d'Alacant)

Fins ara la UA és la que menor presència té a la localitat alcoiana. De moment, podràs cursar els estudis de grau de Magisteri a més d'oferir serveis de capacitació de llengües. Disposa d'una biblioteca i la idea de la universitat és continuar ampliant la seva oferta d'estudis.

Si compten amb una gran xarxa de contactes a Alcoi mitjançant la qual aconsegueixen pràctiques per a alumnes de tot tipus de carreres. Si aquest és el teu cas també t'interessarà aconseguir una habitació barata a Alcoi com les que ofereix el centre Ovidi Montllor.

Seu UPV (Universitat Politècnica de València)

Per contra, la universitat valenciana si compta amb una gran presència a Alcoi més de molt bona reputació. Compten amb una oferta de 6 graus, 2 dobles graus, 4 màsters i 3 doctorats. Compten amb una gran reputació en l'àrea d'investigació i automatització, precisament els camps cap als quals es enfoquen els seus estudis. .

Participen en diverses fires al llarg de l'any que acosten els estudis a un gran nombre de persones externes. Compten amb molt bones instal·lacions i al seu campus podràs fer vida universitària com en qualsevol altra ciutat.

Escola EASD Alcoi

Dins d'Alcoi també trobem l'escola d'art aplicades i oficis artístics, una de les més conegudes de la Comunitat Valenciana. Ofereixen una gran varietat de cicles formatius i superiors com fotografia, disseny gràfic, animació, il·lustració, estilisme i molts més.

Es troba just al centre d'Alcoi, a tocar de l'escola Ovidi Montllor, tan sols a 10 minuts caminant.

Institut Batoi

Si per contra tu o algun familiar està pensant en estudiar un cicle superior a Alcoi també trobaràs una gran oferta. Un dels instituts amb més reputació és el CIFP de Batoi. En ell trobaràs diferents àrees d'especialització entre les que escollir. A prop de la residència d'Ovidi Montllor podràs agafar un autobús que et deixi en el propi centre.

Hotels i hostals per a estades curtes a Alcoi

Si per contra estàs buscant passar poc temps o una estada més aviat curta al municipi probablement t'interessi buscar una habitació per a un parell de dies o unes setmanes. A Alcoi trobaràs algunes opcions d'hotels o hostals on poder allotjar-te encara que no hi ha una forta oferta d'aquest tipus de llocs.

Ja sigui perquè estàs plantejant mudar-te a la ciutat i has de passar uns dies al municipi o perquè només vas a treballar durant uns mesos a Alcoi, la residència Ovidi Montllor torna a posar a la teva disposició la possibilitat de llogar habitacions per curtes estades. En moltes ocasions és necessari moure durant uns dies a un altre lloc mentre realitzen una reforma al teu habitatge o perquè t'estàs mudant d'un lloc a un altre.ç

Per a aquestes situacions, llogar una habitació en un hotel o hostal d'Alcoi pot sortir-te una mica més car. En el cas de les habitacions d'Ovidi Montllor el preu és més que assequible permetent-te llogar la teva estada per 20 € / nit amb esmorzar inclòs. A més, si necessites quedar-te més de dues nits, podràs demanar un pressupost personalitzat arribant a abaratir el cost.

Compartir: